Bra att veta

Corona / Covid-19

Kära Campare!

Vi följer rapporteringen om Corona / Covid-19 och vidtar åtgärder för att minimera riskerna att smittan sprids och för att säkerställa en trygg vistelse hos oss. Vi har sett över våra städrutiner och sett över våra rutiner vid sjukdom. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regler. Allt för att skydda varandra och framför allt de som är i riskgrupperna. Nedan ser ni vilka åtgärder vi vidtagit.

Boende
Du som kommer med eget boende kan känna dig lika trygg hos oss som hemma.

Aktiviteter och Evenemang
Vi ser över alla aktiviteter och Evenemang så att de följer riktlinjer och rekommendationer utsatta av folkhälsomyndigheten ang. Corona / covid-19.

Gemensamma Lokaler & Servicehus
Vi har infört extra städrutiner på hela anläggningen vilket bland annat innebär att våra servicehus städas kontinuerligt. Vi uppmanar alla gäster och personal, att vara noga med att tvätta händerna ofta med tvål & varmt vatten. Det finns gott om handtvål i alla våra lokaler.

Vad gäller vid Avbokning?
Tills vidare gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle de komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor kommer vi löpande att ta ställning till dessa. Om du har blivit sjuk kan du som vanligt avboka om du lagt till avbokningsskydd samt har ett giltigt sjukintyg.

Vi följer och håller er informerade!
Vi kommer att agera och anpassa vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer.
Har ni fler frågor eller funderingar är ni hjärtligt välkomna att kontakta receptionen på 036-44 00 944 eller till: Info@habocamping.se

 

Telefonlista

Receptionen 036-4400944
Turistbyrån 036-4428111
Taxi 036-40150
Sjukvårdsupplysning 1177
Giftinformation 08-331 231
Vårdcentral 010-2424800
Bilverkstad 036-40127
Polis 114 14
Nödtelefon 112

 

Första hjälpen

Första hjälpen finns vid receptionen. Vid akut fara och behov av polis, ambulans, brandkår eller sjöräddning ring SOS-alarm på 112.

 

kONTANTFRI

                                                                         Habo Camping är en kontantfri camping.

 

Glömt något?

I receptionen finns det lite smått och gott för dig som glömt något.

 

Handikappanpassat

Det finns handikapp vänlig toalett och dusch i servicehuset.


BRANDPOSTER

Brandposter finns utmärkta på området.

 

Incheckning / Utcheckning

Stugor

Incheckning från kl 13:00
Utcheckning senast kl 11:00

Camping

Incheckning från kl 12:00
Utcheckning senast kl 11:00

Notera att det kan förekomma avvikelser, inchecknings tiderna kan komma att ändras.

Parkering

Det finns begränsat utrymme inne på campingen. Då det dessutom finns en massa härliga barn som leker härinne är det under inga omständigheter tillåtet att ta in mer än en bil/motorfordon per hyrd plats.

 

Städning

Städning kan förbeställas vid bokning av stugor. Om något av boendealternativen lämnas utan att städas debiteras en städavgift på minst 600 kr per stuga i efterhand.

 

Sopor och spillvatten

Sopor slängs vid sopsorteringen som ligger vid receptionen. Här finns också återvinningsbehållare. Använd alltid lunga och slå inte ut spillvattnet på marken.

Kreera web&design Logo